Ağustos Ayı Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Ağustos Ayı Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen halk toplantılarının Ağustos ayı buluşması Vali Fahri Meral ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

14 Ağustos 2018 Salı günü saat 11.00’de Vali Fahri Meral Başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısına; Vatandaşlar, İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü birim amirleri katıldı.

Halk günü toplantısında vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini bire bir dinleyen Vali Meral, vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini dile getirdikleri halk günü toplantılarında, valiliğimize gelen ve sıkıntılarını dile getiren vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıldığını ifade etti.

Toplantı, bir önceki ayda yapılan halk günü toplantısı sonuçlarının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber