Ahi Evran Okulu Öğrencilerinden Mehmetcik İçin Afrin Gösterisi

Ahi Evran Okulu Öğrencilerinden Mehmetcik İçin Afrin Gösterisi

Karaman Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 38 gündür devam eden Zeytindalı Harekâtı’nda operasyona katılan Mehmetçiklerimiz için bir dans gösterisi düzenledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'da gösteriyi izledi.

Zeytin Dalı Harekatında 38 gündür tüm dünyaya kahramanlık ve insanlık dersi veren Mehmetçiklerimiz ve Öso ordusuna Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmaya devam ediyor. Karaman Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de kahraman Mehmetçiklerimize moral vermek ve desteklerini göstermek için bir dans gösterisi hazırladı. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da gösteriyi ilgi ile izledi.

Öğrencileri tebrik eden Başkan Çalışkan, program sonrasında gösteriye katılan öğrencilerle ve Ahi Evran Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

1-042.jpg3-020.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber