Ahmet Yaşar Eşmekaya'dan Memleketine Okul

Ahmet Yaşar Eşmekaya'dan Memleketine Okul

 Hayırsever iş adamı Ahmet Yaşar Eşmekaya, memleketi Eşmekaya’ya 8 derslikli özel tip okul yaptıracak. Yapılacak okulun protokol onayı Vali Ali Mantı tarafından imzalandı.

Aksaray Valilik makamında  Aksaray Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş ve hayırsever Ahmet Yaşar Eşmekaya’yı kabul eden Vali Ali Mantı, eğitim yatırımlarında Aksaraylı hayırseverlerin desteğinin önemine vurgu yaptı.

Mantı, iş adamı Eşmekaya’nın memleketine yaptıracağı bu önemli hayır işinin diğer iş adamlarına da iyi bir örnek teşkil edeceğini belirtti.

Hayırsever iş adamı Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın yaptıracağı 8 derslikli özel tip okul projesi protokol onayını imzalayan Vali Ali Mantı, hayırlı olsun dileğinde bulunarak, hayırsever Eşmekaya’ya teşekkür etti.

20190627_2_37092391_45628934_web.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber