Ahmet Yesevi Camii'nde Sevindiren Gelişme

Ahmet Yesevi Camii'nde Sevindiren Gelişme

Ahmet Yesevi Camii'nin yıl sonuna kadar ibadete açılması bekleniyor

Karaman Valisi Fahri Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ile birlikte yapımı devam eden Ahmet Yesevi Camii’nde incelemelerde bulundu.

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve kent mezarlığı yanında inşaatı devam eden Ahmet Yesevi Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, 3 bin 800 metrekarelik alanda çalışmaları devam eden Ahmet Yesevi Camii'nde incelemelerde bulundu.

basliksiz-2-076.jpg

Ahmet Yesevi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Emin Uyan, çalışmaların son durumu hakkında heyete bilgi vererek; üstü kapalı musallası, cenazeler için yıkama yeri, soğutma bölümleri, taziye salonları ve 2 bin kişinin aynı anda saf tutacağı Ahmet Yesevi Camii’nin bu yılın sonuna kadar tamamlanıp ibadete açılmasını beklediklerini ifade etti.

Karaman Ahmet Yesevi Camii

Karaman Ahmet Yesevi Camii

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber