AK Parti 3 Koldan Karış Karış Geziyor

Selman Oğuzhan Eser: Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır

AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser “Memurlarımız da merak etmesinler onlara da müjde gelecek” dedi.

Eser Karaman’da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken “İşçiye var bize yok mu” diyen memurları rahatlattı. Cumhurbaşkanımız yapacağım dediği her şeyi yaptı. Bundan sonrada yapacaktır. Buna muhalefet bile inanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Bugünkü açıklamasında da "Memurlarımız müsterih olsunlar, onların haklarını teslim etmek de bizim boynumuzun borcudur" dedi. Dolayısı ile memurlarımıza da müjdeli haber gelecek.” İfadelerini kullandı.

Kamu işçisine yüzde 45 zam yapıldığını söyleyen Eser, en düşük kamu işçisinin maaşının 15 bin liraya çıkarıldığını duyurdu. Öte yandan iş primi ödemesi bulunmayan işçilere de yüzde 4-6 arasında prim ödemesi uygulamasının da geleceğini vurgulayan Eser bununla da kalınmayıp gazi, terör mağduru ve şehit mağduru işçilerimizin çıplak ücretlerine yüzde 10'luk ilave zam yapılacağını müjdeledi.

GECE ÇALIŞANLARINA VEFA %70

Eser konuşmasında “Fazla çalışma ücretlerinde yüzde 70'lik artış yapılacak ve ücretlerini yüzde 8 zamlı ödenmesini öngörüyoruz. Giyim ve yemek yardımlarının rakamlarını güncelleyerek ücret zammı oranında artırıyoruz. Ek ödeme, tediye dışı ikramiye gibi başlıklarda da artışlar yapacağız.” ifadelerini kullandı

 

NEDEN OSMAN SAĞLAM?

Yaklaşık 260.000 nüfusu ile Karamanımız orta ölçekli iller arasında olsa da Türkiye’nin aynası bir şehir. Türkiye’de ne olursa Karaman’da da o olur. Karamanlılar bilhassa kendilerini dinleyen, endişelerini anlayan bir vekil istediler.

Osman Sağlam’ın samimi tepeden bakmayan tavırları halkın güvenini kazanmasına neden oldu. Külliyede üst düzey görevlerde olmasına rağmen her daim Karaman’la iç içeydi, seçmenin sorunlarında her daim haberdardı.

Hayal tüccarlığı yapmadı, hep dürüst oldu. Toplumun her katmanıyla, amiriyle, memuruyla, patronuyla işçisiyle, sanki Karamanımızda ikamet ediyormuşçasına ortaya koyduğu samimi yaklaşımıyla iletişim kurdu ve dahası onların ihtiyaçlarını karşıladı. Ankara’da bulunduğu pozisyon gereği, iktidarımızın sürdürülebilir politikalarını yakından takip ederken Karaman halkı ile kurduğu sevecen ve dürüst iletişim kabul görmesine neden oldu.

Daha milletin vekili olmadan sivil toplum örgütleri, akademik kurumlar, iş dünyası ve yerel halkla oluşturmuş olduğu samimi ve kompleksten uzak bağ, Karaman’ın geleceği için doğru insan Osman Sağlam izlenimini çoktan oluşturdu.

Ankara’yı tanıyor olması Karaman için bir şans.

Osman Sağlam Karaman’ı Ankara’ya taşıyacak, Ankara’dan aldığı güçle de Karaman’ı kalkındırmaya devam edecek, isteğe, bilgi ve birikime ve de güvene sahip bir isim.

Karaman halkı 15 Mayıs sabahı Osman Sağlam’ı Ankara’ya Karamanımızın vekili olarak uğurlayacak.

Fatma Coştu: Aileniz İçin AK Parti’yi Seçin

Aileyi toplumun temel taşı olarak gören bir partinin mensubu olduğunu söyleyen Fatma Coştu, 14 Mayıs sonrası yeni dönemde Karaman’da ailenin güçlenmesi ve olumsuzluklara karşı korunması için mücadele edeceğini söyledi.

Karaman’ın bir kadın adayı olarak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlerle etkin bir şekilde mücadele edeceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Fatma Coştu açıklamasında şunları söyledi:

“Biz yerelde mücadelemizi sürdürürken Sayın Cumhurbaşkanımız da “Aile Koruma Kalkanı” programını hayata geçireceğini duyurdu. Bu işin finansmanını da yine yeni kurulacak olan dijital Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla sağlayacağız. Bu banka aynı zamanda bireysel girişimcilere de destek verecek. “dedi.

Aile düzeninin sağlıklı tutulmasının ilk şartı ailenin ekonomisinin düzgün olması. Gelir seviyesi asgari hayat standardının altına düşen ailelerimizi Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sisteminden destek ve Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı gibi uygulamalardan faydalandıracağız. Ayrıca aileyi güçlendirmeye yönelik yenilikçi mekanizmalar geliştirilerek ev hanımlarının emekliliklerine destek sağlanacak. Yeni ailelerin kurulmasını da teşvik ediyoruz. Yeni evleneceklere 150 Bin TL destek vereceğiz. Bu destek tamamen faizsiz evlilik kredisi olacak bunun yanında çeşitli aile destekleri sunulacak. Öte yandan her ailede en az bir kişiye iş imkânı sunulacak.

Bunlar çok önemli vaatler. Ailenin sıkıntı çekmeden huzur içerisinde yaşayabilmesi için çabalıyoruz. Özellikle ev hanımlarının emeklilikleri için sağlanacak destek ve her ailede en az bir kişiye iş imkânı sağlanması gerçekten ailelerimiz için önem arzeden uygulamalar olacak. Ev hanımlarının evdeki emeklerinin karşılığı olarak devlet, primlerinin üçte birini karşılayacaktır. Özel sektör işletmelerinin sigorta primlerinin tamamı belirli bir süre boyunca devlet tarafından ödenecek ve gençlere öncelik verilecek.

Çok önemli bir husus daha; annelerin yanı sıra babaların da esnek çalışma imkanlarını genişleteceğiz. Kadın girişimciliğini desteklemek için iş kurma imkanları ve finansman kaynaklarına erişim kolaylaştırılacak, çocuklara yönelik şiddet ve zorbalıkla etkin bir şekilde mücadele edilecek.

Hal böyle olunca ailelerimizden de bu çalışmaları yeni dönemde yapabilmemiz için destek istiyoruz. Ailemiz için AK Parti’yi seçelim diyoruz.

345465351-2707491962735635-1725754276689172102-n.jpg

344735478-1577192386024550-9050266549232149217-n.jpg

344769661-933999867929161-650417462341169891-n.jpg

342816554-228816449778450-7239708416724962824-n.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber