AK Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Etkinlik Düzenledi

AK Parti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Etkinlik Düzenledi

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte BİFA ve ŞİMŞEK BİSKÜVİ FABRİKASI bünyesinde çalışan emekçi kadınlar ziyaret edilerek, karanfil ve bez çanta dağıtıldı.

Ziyaret esnasında konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç;

‘’Bizim topraklarımızda, bizim medeniyetimizde, kadın, hem toplumun hem de toplumun çekirdeği olan ailenin temelidir. Bir anne olarak, bir eş olarak ya da bir evlat olarak kadın evini, çekip çevirdiği kadar toplumu şekillendiren, toplumu dönüştüren ülkeye istikamet çizen bir varlıktır.

Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağlamakta ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada yardımcı olmaktadır.
 

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İç

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İç

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber