AK Parti Adaylarının Seçim Mesaisi

AK Parti Adaylarının Seçim Mesaisi

Karaman Belediyesi, tarafından düzenlenen Abdurrahman Önül konserinde AK Parti Karaman Milletvekili Adayları da vatandaşlarla buluştu

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ramazan Ayı için düzenlediği iftar ve konser programları devam ediyor. Eski Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen Ramazan Ayı konserlerinde tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül sahne aldı.  Karamanlıların büyük ilgi gösterdiği konserde sanatçı Önül, bir kez daha Karaman’da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

basliksiz-2-057.jpg

Önce Konserde Sonra Caddelerle Vatandaşlarla Buluştular

Konser arasında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Ak Parti Milletvekilleri adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Avlu Mutlu sahneye çıkarak halkı selamladı ve vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik etti.

Program sonrası başta AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er olmak üzere, teşkilat mensupları ile birlikte AK Parti Karaman Milletvekili adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu, çay bahçeleri, halka açık alanlar, caddeler boyunca vatandaşlarla kucaklaşmaya devam etti.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan İl Başkanı Mehmet Er: “Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Durmak yok, Dinmek yok. Çalıştıkça dinleneceğiz, çalıştıkça güç bulacağız, çalıştıkça Allah’ın izniyle hedefe ulaşacağız” sözlerini kendimize şiar edinerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sokak sokak, kapı kapı dolaşarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunları ve seçimlerle birlikte yeni dönemde daha iyi bir ülkede nasıl yaşayacağımızı anlatacağız.” Dedi.

Ak Parti Karaman Seçim Çalışmaları

Ak Parti Karaman Seçim Çalışmaları

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber