AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin "Karamanın Aşkıyla" Projelerini Açıklayacak

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin "Karamanın Aşkıyla" Projelerini Açıklayacak

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, merakla beklenen projelerini bu akşam canlı yayında açıklayacak.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, merakla beklenen projelerini bu akşam canlı yayında açıklayacak. Şahin, aylardır üzerinde alanında uzman bir ekiple çalışarak nihai şeklini verdikleri projelerinin tanıtımını saat 20.00’de Lütfi Elvan Fuar ve Kongre merkezinde geniş katılımlı bir program ile yapacak.

Aynı anda birçok sosyal medya ortamında canlı olarak da yayınlanacak programda “Karaman Aşkıyla” sloganı ile kırktan fazla projenin açıklanacağı bildirildi.

Karaman’da çığır açacak diye nitelendirilen projelerin başta şehir merkezinin önemli noktalarında prestijli değişim-dönüşüm niteliğinde düzenleme çalışması ve yeni dinlenme ve sosyal içerikli alanların yanı sıra özellikle gençlere ve kadınlara yönelik planlanan projelerden oluştuğu öğrenildi.

Videolarıyla birlikte hazırlanmış olan projelerin tanıtım programına tüm Karaman halkının davetli olduğu bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber