AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin Şehit Aileleri  Bir Arada

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin Şehit Aileleri Bir Arada

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin Şehit Aileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin;

“Bizim inancımızda şehitlik çok önemli bir makam diyerek, peygamberlerden sonra en önemli manevi mevkinin şehitlik mertebesi olduğunu dile getirdi. Anadolu demek toprakları karış karış şehit kanıyla sulanmış bir memleket demek. Bu inancın mensubu ve asil milletimizin bir ferdi olarak şehitlerimizin aziz hatıralarını daima canlı tutacağız. Bizler geçmişte nasıl ki Çanakkale'de, daha dün 15 Temmuz’da bu güzel vatanın istiklali için mücadele vermiş isek, bugün de aynı inançla her an ve her yerde şahadete hazırız. Şehitlerimiz bu aziz ülkemizin onurunu asla çiğnetmediler ve bu cennet vatanı bize emanet ettiler. Bizler de emanete gözümüz gibi bakacak gerekirse gözümüzü kırpmadan canımızı vereceğiz” diye konuştu.

Şahin, “Türkiye olarak mukaddes değerlerimize sahip çıktıkça, mazlumların hamisi olmayı sürdürdükçe, dünya beşten büyüktür dedikçe, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir diye dünyaya haykırdıkça başımız esen olmayacaktır. Bunun farkındayız, şuurundayız ve her ne pahasına olursa olsun bu inancımızdan geri adım atmayacağız. Ülkemizin bugün her zamankinden daha da güçlü olduğunun altını çizerek, hükümetimiz ülkemizin, milletimizin gücüne güç katmak için her çabayı gösterdiğini” söyledi. 16 yıl boyunca şehit yakınları ve gazilerimizin yakınlarına sahip çıktıklarını vurgulayan Şahin, “bunu Ülkemize ve Karaman’ımıza yakışan bir şekilde yapmayı ulvi bir görev olarak gördüklerini ve şehitlerimizin anneleri, babaları, kardeşleri, eş ve çocuklarının bize bıraktığı emanet olduğunu kaydetti.

Şahin ayrıca, "Şehit yakınları ve gazilerimiz için yapılanların az bile olduğunu, hükümetimizin onların yükünü hafifletecek birçok düzenlemeyi hayata geçirdiğini fakat yine de hem devlet hem de belediye olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Başkan Adayı Şahin, "Yarın idrak edeceğimiz 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi vesilesiyle aziz şehitlerimizirahmetle anıyorum. Çünkü onlar ay yıldızlı bayrağımızın birer parlayan yıldızı olarak gökyüzünde şan ve şöhretle bu ülkenin birliğini, bu milletin kardeşliğinin temsili olarak her gün dalgalanıyorlar" dedi.

Programda AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ile birlikte Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da hazır bulundu. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin Şehit Aileleri Bir Arada

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin Şehit Aileleri Bir Arada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber