AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin'in Karaman Sevdası Gönüllerde Yankı Buldu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin'in Karaman Sevdası Gönüllerde Yankı Buldu

AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Karaman Gençlik Şöleni, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Uğur Işılak’ın katılımlarıyla coşkuyla gerçekleşti.

15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen Gençlik Şölenine partililer yoğun katılım sağladı. Gençlik Şöleninin açılış konuşmasını AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er yaptı.

Karaman’ın AK Parti’yi hiçbir zaman yanıltmadığının altını çizen Mehmet Er, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar Karamanlı hemşehrilerimiz AK Parti’ye olan desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Her seçimde olan bu desteğin 31 Mart Yerel Seçimlerinde de devam edeceğine inancım tam. Şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ediyorum. Adaylığının açıklandığı günden itibaren “Karaman Aşkıyla” sloganıyla gece gündüz çalışan, Karamanımıza değer katacağına inandığımız ve güvendiğimiz Mahmut Sami Şahin başkanıma da başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart akşamı yine bu meydan da seçim zaferimizi hep birlikte kutlayacağız” dedi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er’in ardından kürsüye AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin geldi. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Şahin, “İçimde bu şehrin aşkını taşıyorum. Karaman aşkıyla dolup taşıyorum. Bu şehre hizmet etmek için heyecanlıyım. Bu şehre hizmetkâr olmak için sabırsızım.  Memleketim, toprağım, ecdadımın emanetisin Karaman.
Karaman her şeyin en iyisini, en güzelini hak eder. Biz bu şehri imar ve inşa ederken gönül kazanacağız. Bu şehirde yaşayan herkesle bir ve bütün olacağız. Biz birleştikçe Güçlü Karaman olacak” dedi.
Her zaman halk ile iç içe olacağını ve bu şehri hep birlikte yöneteceklerini belirten Şahin “Bu şehrin geleceği için gece gündüz çalışacağız. Biz çalıştıkça Kazanan Karaman Olacak. 
Bunu hep beraber başaracağız. Hep birlikte çalışacağız. Bu şehrin sahibi sizlersiniz, sizler.
Biz şehrin sahibi olmak için değil, şehre efendi olmak için değil, şehri emin olmak için şehrin emini olup sizlerle birlikte bu şehre sahip çıkmak için buradayız.
Bunu birlikte başaracağız. Kapı kapı dolaşacağız. Hane hane gezeceğiz.  Çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ve erkeği bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.” dedi.

Gençlik Şöleninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Karaman halkının 31 Mart’ta gereken cevabı vereceğinden emin olduğunu belirterek “ 17 yıldır AK Partimize verilen destek için teşekkür ediyorum. Sizlere Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. İnşallah 31 Mart akşamı sizlerde bu selama en güzel cevabı vereceğinizden eminim” dedi.
Türkiye Beka sorunu yok diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Ünal, “Bay Kemal, tabi size göre beka sorunu yok. Çünkü sen onlardan bahsederken arkadaşlar diye bahsediyorsun. O yüzden sana göre beka sorunu yok” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın ardından sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. Eserleriyle meydanı dolduran Karamanlıları coşturan Uğu Işılak dillere destan olmuş “Dombra” parçasıyla konserine sona erdirdi.

Konserin hemen ardından AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin tarafından sanatçı Uğur Işılak’a hediye takdim edildi. Karaman Gençlik Şöleninde AK Parti Karaman milletvekilleri, Karaman İlçe Belediye Başkanları ve Adayları ile Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin'in Karaman Sevdası Gönüllerde

AK Parti Belediye Başkan Adayı Sami Şahin'in Karaman Sevdası Gönüllerde

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber