Ak Parti Heyetinden Ziyaretler

Ak Parti Heyetinden Ziyaretler

Dün yoğun bir şekilde hayırlı olsun ve nezaket ziyaretleri yapıldı

Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü , Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk’un danışmanlarından Mevlüt Sergül ve Şeker’in Danışmanlarından Kerim Doğan’dan oluşan grup gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulundular.

İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Göngörer’in de katıldığı sabah ziyaretlerinde grup Karaman’a yeni atanan İl Müftüsü Lütfi Ketenciyi, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu, KMÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Akgül’ü ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ercan Oktay'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Karaman’a dair sohbetin edildiği ziyaretler hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Öğleden sonraki ziyaretlerde ise grup, Karaman Esnaf Odaları Başkanı Bayram Uysal ve diğer oda başkanlarını ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve çözüm önerileri üzerine görüştüler.

Karaman Habercisi Selman Çolak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren grup günün sonunda Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a ziyarette bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber