AK Parti İl Başkanı Çağlayan Esnaf Odalarında

AK Parti İl Başkanı Çağlayan Esnaf Odalarında

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri bugün Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine İadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Karaman Birlik başkanı Bayram Uysal, birlik yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, başkan vekilleri ile odalarımızın genel sekreterleri hazır bulundular.

Karaman ESOB Yönetim Kurulu başkanı Bayram Uysal, “ Sayın başkan hoş geldiniz. Birliğimiz ve bize bağlı 16 esnaf ve sanatkarlar odamız ve odamıza kayıtlı üyelerimiz adına ziyaretinizden memnuniyet duyduk.” Diyerek esnaf ve sanatkarlarımızın dilek ve temennilerini ilettiler.

2a1_akp11122.jpg
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan’da; “ Bizler daima esnaf ve sanatkarlarımızın, yani sizlerin yanındayız, istek ve dileklerinizi partimizin üst kurullarına iletiriz, esnaf sorunlarını çözmede elimizden gelen gayreti göstermeye her zaman olduğu gibi hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bize göstermiş olduğunuz ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim.” dedi
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber