Ak Parti İl Başkanlığına Vekaleten Fatih Üzüm Atandı

Ak Parti İl Başkanlığına Vekaleten Fatih Üzüm Atandı

Şaban Çopuroğlu'nun milletvekili adayı olmasının ardından boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevine atama yapıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevine vekaleten Fatih Üzüm atandı.

Şaban Çopuroğlu'nun milletvekili adayı olmasının ardından boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevine atama yapıldı. İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, vekaleten il başkanlığı görevine atandı.

Atamayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan önceki dönem İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in takdirleri ile Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm bey olmuştur.

Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşallah" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber