AK Parti İl Teşkilatı "Güçlü Karaman" Yürüyüşü Düzenledi

AK Parti İl Teşkilatı "Güçlü Karaman" Yürüyüşü Düzenledi

AK Parti Karaman il teşkilatı kentte yürüyüş düzenledi.Parti binası önünde başlayan yürüyüş, İsmet Paşa Caddesi'nde devam etti.

Partililer, ellerindeki Türk ve AK Parti bayrakları ile "Durmak Yok Yola Devam", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak, yürüdü.

Yürüyüş, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sona erdi. Burada partililere hitap eden AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, partililere teşekkür etti. 

Karaman'ı seçilmesi halinde Türkiye'nin en nadide, en iyi şehri yapacağını ifade eden Şahin, şunları kaydetti: 

"Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz. Bu şehri yaşanabilir bir şehir haline yaşam seviyesi daha yüksek bir şehir haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile bugün hakikaten bereketli bir gün. Birileri bahar bekliyordu ama onlar için bugün kış oldu. Allah'ın hesabı hepsinden daha büyük. 31 Mart gecesi bize bahar olacak 31 mart gecesi sonrası yeni bir Karaman başlayacak, yeni bir şehir yönetimi başlayacak. İnşallah bu şehre bu kadim insanlara layık olmak için çalışacağız." 

Yürüyüşe, AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve partililer katıldı.

AK Parti İl Teşkilatı "Güçlü Karaman" Yürüyüşü Düzenledi

AK Parti İl Teşkilatı "Güçlü Karaman" Yürüyüşü Düzenledi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber