AK Parti İle Gençlere Her Alanda Daha Çok Destek Var

AK Parti İle Gençlere Her Alanda Daha Çok Destek Var

AK Parti Karaman Teşkilatı seçim çalışmaları sırasında İsmet Paşa Caddesinde gençlerden Çanakkale Türküsünü dinledi

24 Haziran Seçimleri öncesi AK Parti Karaman il teşkilatının gece gündüz devam çalışmaları sırasında AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ve beraberindekiler İsmet Paşa Caddesi üzerinde şarkı söyleyen gençlere konuk oldular ve Çanakkale Türküsünü dinlediler.

Dinlediği türkü sonrası hislendiğini ifade eden Şeker; “Çanakkale Türküsünü dinleyince Çanakkale ruhunu hissettik tıpkı 15 Temmuz da tankların önüne yatan uçaklara kafa tutan kahraman gazilerimiz gibi” dedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençlerin gelecek dönemde karar alma süreçlerinden sosyal politikalara, eğitimden istihdama kadar her alanda aktif rol almalarını sağlayan yeni projelere yer verildiğini ifade eden Şeker, “Yeni Türkiye’nin imarı konusunda gençlere çok iş düşüyor. AK Parti hükümetleri olarak bizlerde vatandaşımızın da desteğiyle her alanda gençlerimize daha fazla nasıl destek olacağımızın çalışmasını yapıyoruz.” dedi.

muzik4.jpeg

 

 

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber