AK Parti Karaman Gençlik Kolları Eğitim Kampında

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Eğitim Kampında

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları 80 kişinin katılımıyla Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen eğitim kampını tamamladı.

30 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar’da AK Parti Karaman Gençlik Kolları mensuplarının eğitimi ve gelişimi için gerçekleştirilen  kampa  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr.Leyla Şahin Usta, AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av.Ali Özkaya, AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Emrullah Kırkpınar AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Muhammet Yaren ve ünlü Youtuber Tuğrul Selmanoğlu katıldı.

Kampta Serkut Kızanlıklı ve Davud Karaca tarafından gençlerin kişisel, sosyal ve siyasi gelişimlerine yönelik iletişim, Kariyer planlama, Grup Dinamiği gibi eğitimler verildi.

AK Parti Karaman il Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale “30 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında Afyonkarahisar’da birbirinden değerli katılımcılar eşliğinde eğitim kampı düzenledik. Yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız ve üniversite teşkilatımızdan arkadaşlarımızla kampa katılım sağladık. Düzenlemiş olduğumuz kampın ülkemizin geleceği olan gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağına inanıyorum. Teşkilat mensuplarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı verimli bir kamp geçirdik. Gençlik birlik beraberlik ve kardeşlik içinde yine sahada elini taşın altına koymaktan çekinmeyecek, görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. ğitim kampımızda emeği geçen tüm değerli büyüklerimize, başkanlarımıza, vekillerimize ve çok kıymetli AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Teşkilat mensublarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
 

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Eğitim Kampında

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Eğitim Kampında

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber