AK Parti Karaman Heyetinden Ankara Ziyaretleri

AK Parti Karaman Heyetinden Ankara Ziyaretleri

Başkanlar Ve Vekillerden Oluşan Teşkilat Ekibi Ankara’da Ziyaretteler

24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin Başkanlık Sitemine geçmesi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yeniden görev dağılımı yapılmasıyla birlikte, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olarak görev yapan Karamanlı Metin Kıratlı'yı Karaman AK Parti heyeti makamında ziyaret etti.

Ziyaret eden heyette bulunan, Karaman AK Parti Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ile Av. Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yangöz yeni görevinden dolayı Kıratlı'yı tebrik ettiler.

whatsapp-image-2018-09-27-at-16.20.51.jpeg

Heyet ayrıca Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir' i ziyaret ederek sağlık noktasında Karamanlıların taleplerini iletti.

Genel Sekreter Yardımcılığı'ndan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'na

Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Yardımcısı olarak uzun süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile mesai harcayan Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olarak görevlendirildi.

24 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’nin Başkanlık Sitemine geçmesi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yeniden görev dağılımı yapıldı.

Yeni görev dağılımında aslen Karamanlı olan Metin Kıratlı Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı oldu.

Kıratlı Külliye’de düzenlenen törende, yeni görevini Eski Genel Sekreter Fahri Kasırga’dan devraldı.

whatsapp-image-2018-09-27-at-16.21.15.jpeg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber