Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Kurban Bayramı Mesajı

Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan Kurban Bayramı Mesajı

Bayram süresince görevi başında olacak olan  güvenlik  ve  asayiş  ekiplerimize,  sağlık  görevlilerine,  kamu  ve  özel  kurum  çalışanlarına  şimdiden  kolaylıklar  diliyorum.

Dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek, geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan  sevgi  ve  hoşgörü  günleridir  bayramlarımız.

COVID-19 salgını ve yaşadığımız hassas süreçle ilgili bu bayramda da üzerimize düşen bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirerek sosyal mesafe ve maske kurallarına uymaya özen göstererek  hem kendimizi  hem de  sevdiklerimizi  koruyalım.

Bayram süresince görevi başında olacak olan  güvenlik  ve  asayiş  ekiplerimize,  sağlık  görevlilerine,  kamu  ve  özel  kurum  çalışanlarına  şimdiden  kolaylıklar  diliyorum.

Başta Karamanlı hemşerilerim olmak üzere ülkemin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar bu mübarek günlerin insanlığa  huzur,  sağlık  ve  mutluluk  getirmesini  Rabbimden  niyaz  ediyorum.

Feyzullah tunç ak parti karaman merkez ilçe

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç;

Hak yolunda  teslimiyet  ve  fedakârlığın  bir nişanesi olan Kurban Bayramı, kültür ve geleneklerimiz ile birlikte dini değerlerimizin bizlere yüklediği sorumluluklarımızı hatırlamak ve hayata geçirmenin en güzel vesilelerindendir. Yaşam serüveni içindeki bu sorumlulukların bilinci ile insan olma vasfının gereği olan bu inanç ve değerler bütününü yaşamak ve yaşatılmasına katkı sağlamak toplumda huzur ve ahengin devamlılığının teminatıdır.

Pandemi dolayısıyla  maske  ve  sosyal  mesafe  kurallara uyarak kendimizi, sevdiklerimizi ve çevremizdekileri  korumaya  özen gösterelim.

Başta Ülkemiz ve Karamanlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor,  hayırlara  ve  iyiliklere  vesile olmasını diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber