AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Karaman'da basın önemli ilerlemeler göstererek, İlimizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkıda bulunmaktadır. Yaptığımız her çalışmada, gerek haberleriyle gerekse manevi olarak bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarıma öncelikle çok teşekkür ediyorum.

Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması şüphesiz basınımızı ve dolayısıyla demokrasimizi daha da güçlü kılacaktır. Basınımız görevini yaparken, hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın için yol gösterici değerler olmalıdır.

Milletçe birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevidir. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Onların başarısına zemin hazırlamak, şimdiye kadar olduğu gibi daima bizim önceliklerimizden olacaktır.
Bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarına huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber