AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü'nün Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü'nün Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

İl Başkanı Nazmi Ünlü mesajında;

"Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetişmesinde annelere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Kadınlarımızın her alandaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluklarını da özveriyle yerine getirmeleri her türlü takdirin üzerindedir. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır.

AK Parti iktidarı olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin özünde; kadınımıza saygı, hürmet ve onlara hizmetlerin en güzellerinin sunulması yer almaktadır. Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak her evladın görevidir.

Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber