AK Parti Karaman İl Başkanı Ünlü'den 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Ünlü'den 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü 23 nisan kutlama mesajı yayınladı

Mesajında; "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23 Nisan 1920 tarihi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasiye geçiş günüdür. Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek tüm dünya çocuklarına hediye ettiği içinde ayrı bir önem taşımaktadır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birliğimizin kenetlenmiş bir ifadesidir. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır.

Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras demokratik, çağdaş ve müreffeh bir Türkiye’dir. Bu yolda hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm Karaman Halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum"ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber