AK Parti Karaman İl Kadın Başkanı Ümit Gülin Göksoy Kandil Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Başkanı Ümit Gülin Göksoy Kandil Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Başkanı Ümit Gülin Göksoy Kandil Mesajı yayınladı

Bir mübarek Üç aylara ve Regaip kandiline ulaşmanın manevi hazzı ve sevinci içerisindeyiz. Regaip kandili, 3 ayların da müjdecisidir.
Üç aylar diye bildiğimiz Kameri aylardan Recep, Şaban ve Ramazan ayları; arınma, bağışlanma ve ibadette yoğunlaşma aylarıdır. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimiz bu aylarda ‘Allah’ım, Recep ve Şaban’ı bizim için bereketli eyle, bizi Ramazan ayına kavuştur’ buyurarak dua ettiği ve bizim de dua etmemizi istediği bu günlerin diğer günlerden daha fazla rahmet ve mağfiret yüklü olduğuna işaret etmektedir.


Regaip Kandili, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu duygularla, Devletimizin daim olması , milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızı her türlü tehlike ve afetlerden koruması, bütün insanlığın huzur ve mutluluğu, barışı ve her türlü tehlikelerden muhafazasına vesile olmasını Yüce Mevla’mdan dilerim.dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber