AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Göksoy'un 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Göksoy'un 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy 23 Nisan Kutlama Mesajı Yayınladı

Mesajında; "Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın coşkusu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu günü Ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarına bir bayram olarak armağan ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklara duyduğu inancı ve Dünya barışına verdiği değeri göstermiştir. Dünyada kutlanan ilk çocuk bayramı olma özelliğiyle, Dünya çocuklarıyla birlikte kutladığımız bu bayram ile dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenmekte ve tüm insanların huzur ve barış içinde yaşayacakları bir dünyanın temelleri atılmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı kutluyor, sevgi ve barışın her zaman daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber