AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Miraç Kandili Mesajı Yayınladı

Mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç hadisesi, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin de mutlak habercisidir.

Miraç Kandili, insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı kandil gecelerinden biridir. Bu mübarek gecede yapılacak dualar, dünyada barışın sağlanması, başta ülkemizde ve bütün dünyada refahın artması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinin Karaman halkına ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber