AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy mesajında

"Bizleri canından, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Annelerimize vereceğimiz en büyük değer onlara göstermiş olduğumuz içten sevgi ve hürmettir. Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız, karşılıksız emek ve inanılmaz fedakârlıklarıyla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimiz sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevgi de yoktur.

Çoğu kez sessizce varlığını hissettiğimiz, üzüntümüzde bizden çok üzülen, canımız yandığında canı yanan, sevincimizde mutluluk gözyaşları döken annelerimiz... Varlığı huzur verir, yokluğu başka hiçbir şeye benzemez.

Yüreklerinde sevgi, dillerinde dua eksik olmayan elleri öpülesi tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutlarım"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber