Ak Parti Karaman İl Teşkilatı 2018’e Böyle Girdi

Ak Parti Karaman İl Teşkilatı 2018’e Böyle Girdi

Karlı yolda kaldılar, emniyet teşkilatına ikramda bulundular

Yeni yıla girdiğimiz bu günde herkes inanç değerlerine göre bir şeyler yaparken sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ak Partililer haber konusu oldu.

AK Parti'nin Karaman teşkilatının yeni yöneticileri ve İl Genel Meclisi üyeleri hafta sonunda köy ziyaretlerine devam ettiler. Bozkandak, Çukurbağ, Kızılca, İhsaniye gibi köyleri ziyaret eden ekipte, İl Genel Meclisi Başkanı Celallettin Güngörer, İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, İl teşkilat yöneticileri yer aldı. Kar yağışına hazırlıksız olan bazı araçlar da yollarda zorlanarak devam etti. Adem Kapar sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile durumu bildirdi.

ak5.jpg

Mesaideki Memurlara Çay İkramı

İl teşkilatı köy turlarına devam ederken gece saatlerinde de AK Parti Karaman Gençlik Kolları üyelerinden oluşan grup emniyet mensuplarının yılbaşında yoğun mesaisine çay ikramı ile destek oldu.

ak7.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber