AK Parti Karaman İl Teşkilatının Ramazan Ayı Mesaisi

AK Parti Karaman İl Teşkilatının Ramazan Ayı Mesaisi

Karaman'da AK Parti kadroları ramazan ayında faaliyetlerine devam ediyor.

Hergün hazırladıkları yemeklerle onlarca aileye iftarda konuk olan AK Parti kadroları, teravih namazlarının ardından da vatandaşlarla bir araya gelerek, çay içip sohbet etme geleneğini sürdürüyor.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan AK parti teşkilatlarının Ramazan ayındaki faaliyetleri hakkında kamuoyuna bilgi verdi. Sadece seçim döneminde değil tüm dönemlerde AK Parti kadrolarının sahada ve aktif olduğuna vurgu yapan başkan Çağlayan; “Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı ramazan ayında tüm kademe başkanlarımız ve yönetimleri ile birlikte saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın Kolları Başkanlığımızın koordinesinde hergün hazırlanan yemeklerle onlarca eve konuk olup iftarımızı bu ailelerle birlikte açıyoruz. Hemşehrilerimizle aynı sofralarda iftar açıp, ülkemizin mevcut durumunu istişare ediyor, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyoruz.

İftar programlarının yanı sıra Gençlik Kollarımızın organize ettiği 'Çay bizden, sohbet sizden' etkinliklerine katılarak teravih namazının ardından vatandaşlarımızla çay sohbetinde buluşuyor, hasbihal ediyoruz. Sıcak çay ve hoş sohbet içimizi ısıtıyor. Ramazan ayındaki bir diğer etkinliğimiz ise 'iftara 5 kala' etkinliği. Bu etkinlikte genç kardeşlerimiz ile birlikte iftar öncesi sokaklardaki yerimizi alıyor, iftara yetişemeyen, veya iftar saatinde görevi başında olan vatandaşlarımıza iftar kumanyalarımızı ikram ediyoruz. İlçelerimizden ve beldelerimizden gelen toplu iftar programları davetlerine de icabet edip, orada yaşayan hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşup, hasret gideriyoruz.

Her yıl ramazan ayında yaptığımız şehit aileleri programı ve teşkilat üyelerimiz ile iftar geleneğimizde sürüyor. AK Parti kadroları olarak ramazan ayını dolu dolu yaşamaya gayret ediyoruz. 

Ramazan ayına özel planladığımız iftar ve çay buluşmalarının yanı sıra il genelindeki siyasi faaliyetlerimize de ara vermiyoruz. Esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra köy ziyaretlerimizi ihmal etmiyor, yakınlarını kaybeden hemşehrilerimize de elimizden geldiğince taziye ziyaretlerinde bulunuyoruz. Şehrimizi ilgilendiren her konuda çalışmalarımızı tamamlayarak, raporlarımızı gerekli birimler ile paylaşmayı sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber