AK Parti Karaman Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Karaman Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Kadın Kolları’nın düzenlediği program; AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, İl Teşkilat Başkanı Osman Aydın, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi hanımefendi ve Karamanl

Kadın Kolları Başkanı Sn. Ümit Gülin Göksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan programda başkan Göksoy: “AK Parti iktidarları, anne-çocuk sağlığından, kız çocuklarının okullaşmasına, kadına yönelik şiddetle mücadeleden, iş hayatında ayrımcılığı önlemeye yönelik düzenlemelere, kadına yönelik pozitif ayrımcılık ilkesinin anayasa ile güvence altına alınmasında kadının en temel haklarını kullanmasında önünü tıkayan özel kamu alanı ayrımının sonlandırılmasına kadar pek çok düzenlemeyi yürürlüğe koymuş, kadın meselelerinde ciddi mesafe kat etmiştir.” dedi.

Kadını ne ekonomiden ne sosyal hayattan ne dış politikadan ne eğitimden ne de sağlık politikalarından ayrı düşünülemeyeceğini belirten Kadın Kolları Başkanı sözlerine şöyle devam etti: “Kadınlar olarak bizim ve çocuklarımızın yaşamlarını etkileyecek süreçlere kayıtsız kalamayız. Önümüzde milletimizin ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir halk oylaması bulunmaktadır. Bizler, bu topraklar için devletinin bekası, çocuklarının aşı, ekmeği için kanını, canını ortaya koymaktan çekinmeyen Anadolu kadınının evlatlarıyız. Bu inançla ‘ Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları’ olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten duygularımla kutlarım” dedi.Başkan Göksoy 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anarak konuşmasını tamamladı.

Hanımlara günün anlam ve önemine ithafen Türk bayrağı ve karanfil dağıtıldı. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitlerin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Program AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve milletvekillerinin konuşması ve ardından toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber