AK Parti Karaman Kadın Kolları Tarafından Kandil Simidi Dağıtıldı.

AK Parti Karaman Kadın Kolları Tarafından Kandil Simidi Dağıtıldı.

AK Partili kadınlar, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara paket içerisinde ikram ettikleri kandil simitlerinin yanında, Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi ve halk oylaması broşürlerini verdi.

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin GÖKSOY yaptığı değerlendirmede; “İslam alemi için manevi yönden çok önemli günlerden biri olan üç aylar başladı ve bugün Regaip Kandili.

AK Partili kadınlar olarak her yıl olduğu gibi bu yılda bu manevi atmosferi tüm halkımızla paylaşmak adına vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttık. Bu önemli günümüzü ve gecemizi ihya etme adına bizler için bir fırsattır. Tüm İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyoruz" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber