AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin halkımıza bilgi akışı sağlamak gibi bir misyonu bulunmaktadır. Basın özgürlüğünün ve basın çalışanlarının haklarının korunması kadar bu özgürlüğün istismar edilmemesi, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerde basın çalışanlarımız açısından vazgeçilmez ilkeler olmalıdır.

Medya, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biridir. Bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olan basın yayın organlarının gücü, haberleşme çağını yaşadığımız günümüzde daha çok hissedilmektedir. Toplumun bilgilendirilmesi, yönlendirilmesi ve eğitilmesi ancak basın kuruluşlarının duyarlılığıyla mümkün olacaktır.

Dünyanın dört bir yanında yaşanan olayların ve gelişmelerin bizlere aktarılması için gece gündüz demeden, gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük emek sarf eden basın mensubu arkadaşlarımın bayramını kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber