AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca'nın Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca'nın Anneler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca mesajında;

"Annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Annelere, en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarını oluşturmaktadır. Anneler, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin kaynağı, hayatla aramızdaki en güçlü bağdır.

Annelerimiz, üstlendikleri büyük sorumluluk anlayışıyla gelenek görenek ve milli değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da büyük görevler üstlenmektedirler. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır. Cenneti onların ayaklarının altına sererek, ona giden yolun annelerimizin rızasına bağlayan yüce dinimizin mensupları olarak, her günü anne günü olarak bilmeliyiz.

Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber