AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Akca'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Akca'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca 23 Nisan Kutlama Mesajı Yayınladı

Mesajında; "23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti açısından önemli bir tarihtir.23 Nisan 1920'de açılan Meclisimizin, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır.

Bu yüzdendir ki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, geleceğe yön verecek bireyleri ve yöneticileri olan çocuklarımızı hayata hazırlamanın ve eğitimlerinin ne denli önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğinin idraki içindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkunuzun ve umutlarınızın hep var olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber