AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç'un Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç'un Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç'un Mevlid Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz ‘in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tunç, mesajında şunları kaydetti: “Bugün âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) dünyamıza teşriflerinin yıl dönümü. Karanlıkların aydınlığa kavuşmasında ve katılaşmış kalplerin yumuşamasında çok önemli bir yere sahip olan, böyle şerefli ve mübarek bir gün vesilesiyle Peygamber sevgisinin gönüllerimize kök salmasını diliyorum.

Duygularında sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü, ilişkilerinde hakkı, doğruyu, güzeli ve vefayı, ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti öne çıkararak gönülleri fetheden, güzellik ve ümit dolu Hz Peygamber (SAV) bütün varlığıyla bize örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, Karamanlı hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber