AK Parti Karaman Merkez ve İlçe Başkanları Netleşti

AK Parti Karaman Merkez ve İlçe Başkanları Netleşti

Ak Parti Kongre süreçleri öncesi Karaman ilçe teşkilat yöneticilerini belirledi.

Abidin Çağlayan’ın AK Parti Karaman il başkanı olmasının ardından kademelerde hareketlilik devam ediyor.

Kongre süreçleri öncesi Karaman Merkez ilçe ve Ermenek, Sarıveliler, Başyayla, Kazımkarabekir ve Ayrancı ilçeleri için yöneticiler atandı. Kongre süreçlerine atanan isimler ile gidilmesi ve kongrelerde sandıklardan bu isimlerin yeniden seçilmesi bekleniyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından temayül süreçleri ile başlayan yönetici belirleme işlemi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından muhataplarına tebliğ edildi.

Konuya ilişkin AK Parti Karaman İl Başkanlığından yapılan açıklamada;

“Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan temayül yoklaması ve yoğun istişareler sonucunda, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanlığına Feyzullah Tunç, Ayrancı İlçe Başkanlığına Avni Gümüşalan, Ermenek İlçe Başkanlığına Mevlüt Sarıtaş, Kazımkarabekir İlçe Başkanlığına Yusuf Çetin, Sarıveliler İlçe Başkanlığına Mehmet Canpolat atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.” Denildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber