AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Veysel Göktekin, Ziyaretlerini Sürdürüyor.

AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Veysel Göktekin, Ziyaretlerini Sürdürüyor.

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti'de aday adaylarının mülakatlarından çıktıktan sonra Karaman’a döndükten Veysel Göktekin çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Karaman’da seçmenler ve sivil toplu örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Göktekin, AK Parti'nin hedefler doğrultusunda Karaman için çalışacağını söyledi.

Klasik bir siyasetçi olmadığının altını çizen Göktekin, ‘’ Bu nedenle bildiğimiz sorunları sıralamak yerine çözmekten yanayım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın "2023-2053 ve 2071 için belirlediği hedefler doğrultusunda bizler de Karaman için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Her zaman 'Tek devlet, tek bayrak, tek vatan ve tek millet' prensibi ile hareket ettiklerini belirten Göktekin, Karaman'ın şahlanması ve gelişmesi için gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

İsminin listede olup olmamasının önemli olmadığını da belirten Göktekin, "Her zaman ifade ediyoruz Veysel Göktekin'in isminin listede olup olmaması önemli değil, biz milletimiz için daima varız ve daima da olacağız. Partim şahsımı milletvekili adaylığına layık görürse, halkımın da teveccühü ile hem ülkeme, hem de Karaman’a önemli hizmetlerde bulunacağıma yürekten inanıyorum." diye konuştu.

img_3935.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber