AK Parti Karaman Milletvekili Adaylarının Bayram Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylarının Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Karaman Milletvekili adayları tebrik mesajı yayınladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in Ramazan Bayramı Mesajı;

Aziz Karamanlılar

Bağışlanma ve ebedi azaptan kurtuluşa vesilemiz olacak olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Mübarek Ramazan Bayramınızı yürekten tebrik ediyorum.

Küskünlerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların daha bir sıklaştığı, iman dolu yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Allah’a şükürler olsun.

Ramazan Bayramının, Karamanlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm Müslümanlar için “bayram” havasında geçmesini dilerim.

Bununla birlikte, dünyanın dört bir yanında, şu mübarek bayram günlerinde bile ezilen, zulüm altında olan, yokluk ve yoksulluk içinde çırpınan tüm insanlık için mübarek bayram günlerinin kurtuluşa vesile olmasını temenni ederim.

1-002.jpg

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam’ın Ramazan Bayramı Mesajı;

Sevgili Karamanlılar, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak hamdolsun bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden kutluyorum.

Seçim dönemi olmasına rağmen bir ay boyunca Karaman’da büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte mutlulukla yaşadık. Gerek deprem bölgesinde olsun gerekse şehrimizde ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi bölüştük. Bu huzur kalbi ortamında Ramazan Bayramımızı idrak edeceğiz.

Bayram, Yüce Allah’ın bizlere bir nimeti olduğu gibi millî birlik ve beraberliğimizin de pekiştiği önemli günlerdendir. Tüm hemşehrilerimizin, dünya Müslümanlarının ve Türk milletinin bayramını kutlarım. Hayırlı Bayramlar dilerim.

2-001.jpg

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Fatma Coştu’nun Ramazan Bayramı Mesajı;

Değerli Hemşehrilerim,

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna geldik. Hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ile yüreğimizde bayram sıcaklığı hissediliyor.

İnşallah, idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayı ve bu mübarek bayram günleri, kardeşliğimizin tesisi ile tüm insanlığın huzur ve refahına vesile olur. Bu vesile ile tüm Karamanlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğinin ve beraberliğinin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Sağlıcakla kalın.

3-002.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber