AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Kandil Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Kandil Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker kandil mesajı yayınladı:

Milletimiz ile birlikte Üç Aylara ve Regaip Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Üç aylar; Recep, Şaban ve Ramazan ayları içerisinde Regaib, Miraç, Berat ve ve bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi gibi rahmet, mağfiret vesilesi olan çok önemli geceleri barındırmaktadır.
Bu mübarek gün ve geceler Yüce Allah'ın (C.C) sonsuz ikram ve ihsanının biz kulları üzerine sağanak sağanak yağdığı rahmet magfiret ve bereket mevsimleridir.
30 Mart Persembe'yi Cuma'ya bağlayan gece kıymeti ve değeri çok büyük, rahmet ve mağfiret gecesi mübarek Regaib Kandilini idrak edeceğiz inşallah.
Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın Mübarek üç aylarını ve Regaib Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder; ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için birlik beraberlik kardeşlik ve huzura vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber