Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Kurban Bayramı Mesajı

Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Kurban Bayramı Mesajı

Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunun yaşıyoruz.

Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Türk milletini güçlü kılan şeyin, insanların birbirine kalpten bağlılığı ve milli birliğe sarsılmaz bir şekilde sadakatidir.

Hayatımızın hızlı akışı içerisinde çoğu zaman bilinçsiz ve sorumsuz bir şekilde zaman sermayesini hızla tükettiğimiz günümüzde, bayramlar barış, sevgi ve kardeşlik paylaşmak gibi duygularla; kaybımızı kazanca dönüştürebileceğimiz bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta milletimiz olmak üzere, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve bütün İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber