Ak Parti Karaman Milletvekili Şeker'in Ramazan Ayı Mesajı

Ak Parti Karaman Milletvekili Şeker'in Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şeker mesajında on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve coşkusunu yaşadığını belirtti.

Ramazan ayının, cehennem kapılarının kapandığı, cennet kapılarının açıldığı, şeytanların zincire vurulduğu, Müslümanların kalplerinde huzur, sevgi, merhamet, paylaşma ve şefkat duygularının zirveye çıktığı manevi arınma, yücelme ayı olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği mübarek ramazan ayı bütün hayır ve bereketleri özünde toplamaktadır. Bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir gecesi ramazan ayı içinde idrak edilmekte ve insanları karanlıktan aydınlığa çıkaran yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim bu ayda indirilmiştir. Bu duygu ve düşünceler ile mübarek ramazan ayının, milletimizin birlik ve beraberliğine, tüm insanlık için huzur ve manevi kazançlara, sağlık ve afiyete vesile olmasını Allah'tan niyaz eder, aziz milletimizin, tüm İslam aleminin ve Karamanlı hemşerilerimin Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber