AK Parti Teşkilatı Babalar Günü Mesajları

AK Parti Teşkilatı Babalar Günü Mesajları

AK Parti Karaman İl Teşkilatı yöneticileri ve vekil adayları babalar günü dolayasıyla mesaj yayınladılar.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er babalar günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Er mesajında;

“Aile, toplumun çekirdeği aynı zamanda kültürümüzün, değerlerimizin ve geleneklerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir.

Bizim geleneğimizde babalar, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir. Babalar aile için saygı, sorumluluk, güven ve güvence sembolüdür.

Tecrübeleriyle evlatlarına yol gösteren, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü imkânını çocuklarının geleceği adına seferber eden her baba, hürmeti, saygıyı ve takdiri fazlasıyla hak etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle ailesine kol kanat geren bütün babaların bu anlamlı günlerini kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Atabay mesajında;

Aile kurumunun toplumun ve milletlerin sosyo kültürel gelişiminde önemli bir yapıya ve işleve sahip olduğunu belirtti.  

Bu kutsal kurumun temel direği olan babaların, koruyucu ve kollayıcı bir rol üstlenerek evlatlarına, zorluklarla mücadeleyi ve topluma yararlı bireyler olmayı öğrettiğini vurgulayan Atabay, mesajında şunları kaydetti;

“Elbette annelerimizle birlikte karşılıksız sevginin ne demek olduğunu, bizlere kanıtlamış olan, varlıklarıyla güç veren, şefkat ve sevgisini esirgemeyen babalarımız, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve başarılı olmalarını sağlayabilmek için yaşamları boyunca önemli çaba ve gayretler harcamaktadır. Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı, maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızdır. Ailenin birlikteliği, güvencesi, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır. Bu düşüncelerle tüm babalarımızın babalar gününü kutlarım.”

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Günenç mesajında;

"Toplumun temel taşını oluşturan aile sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş sosyal bir yapıdır. Yaşamları boyunca, kendilerini adadıkları aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için canla başla çalışmalarının yanı sıra çocuklarına karşı gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir

Babalar; annelerimize yoldaş, ailesine, evlatlarına kol kanattır. Varlığı güç, öğretisi yol gösterendir. Bir ailenin direği, bir evladın sırtını koşulsuzca dayayabildiği çınar ağacı gövdesidir, sığınabildiği koyu gölgedir. Sevgileri, sabırları ve emekleri baş tacıdır.

Bir toplumun yüzünü geleceğe dönerek umutla dolmasının güvenceleri, verilen her haklı mücadelenin mücahididir babalarımız. Onlara ne denli çok şey borçlu olduğumuzu, rıza ve desteklerinin ne denli önemli olduğunu bu hayatta anlamanın fırsat olduğunu düşünüyorum.

Bizi biz yapan ailevi ve toplumsal değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasındaki rolleri büyüktür.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babalarımızın gününü kutluyor; ebediyete intikal etmiş babalarımızı saygı hürmetle anıyorum. " dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Kale mesajında;

Evlerinin, çocuklarının güvenini ve devamlılığını sağlayan en temel güç olan ve fedakârca bizler için çalışan, bizleri yediren, içiren, okutan o değerli babaların vefakârlığının unutulmayacağını ifade ederek,

“Evlatlarına tecrübeleriyle yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli, sadece bir gün değil her gün saygıyla, sadakatle, sevgiyle ve minnetle yaptıkları fedakârlıklar karşısında sevgimizi göstermeliyiz. Babalar Günü’nün, tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaları, hatırlamaları onların gönüllerini almaları ve içindeki sevgi ve saygı bağlarının gelişmesine yardımcı olacağına inanıyorum. Bu özel gün vesilesi ile bütün babalarımızın babalar gününü kutluyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Dünya Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ailenin temel direği babalarımız, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelemektedir.

Değerli babalarımız çocuklarını güvenle geleceğe hazırlamak ve aile yapısının sağlam bir şekilde devam etmesi için üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

Ailesi için her türlü sıkıntıya göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar; sevgi, özveri ve güvenin sembolü, yaşamımızın güçlü çınarlarıdır.

Üzerimizde büyük hakları olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli görevidir.

Ayrıca bu anlamlı günde babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkarak onların başını okşamak ve onlarında yüzlerinin güldürülmesi büyük önem arz etmektedir.

 

Bu duygu ve düşünler ile tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik eder, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diler, vefat eden tüm babalarımıza da Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.“ dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Eser mesajında;

“Baba olmak dünyada insanın karşısına çıkabilecek en iyi fırsattır. Çocuklarınız olur ve onların yaşamın farklı evrelerinden geçişlerini izlersiniz.

Bu seyir esnasında ömrünüz tükenir ama siz bunun farkına bile varmaz ve hâlâ onlar için daha neler yapabilirim çabası ile uğraşırsınız.

Bu uğraşın en güzel neticesi ise büyüttüğünüz evlatlarınızın sizin bir hayat portrenizi çizmiş küçük ressamlar olarak karşınıza çıkmasıdır.
Rabbim hepimize hayırlı ve örnek bir baba olmayı ve bu portrede unutulmayacak ve hep dua alacak örnek bir reis modeliyle ölümsüzleşmeyi nasip etsin.

Bizdeki babalar;

Osmanlı bakiyesidir!

İbadet dirisi pir-i fanidir!

Kulluğun mücessem halidir!

Bizi Allah’a kul, Resulüne ümmet olalım diye hassasiyetle yetiştirendir!

Allah onlardan razı olsun.

Hayatta olan babalara sağlık afiyet, dar-ı bekaya intikal edenlere rahmet diliyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu babalar günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Mutlu mesajında;

“Özel günler, sevgiyi, dostluğu, yardımlaşmayı, barışı ve kardeşliği yaymak için önemli bir fırsattır. Babalar Günü de gönül bağlarını kuvvetlendirmeye yardımcı olan anlamlı bir gündür.

Baba, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite, örf ve adetlerimiz gibi hayati değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol almaktadır.

Bu anlamda babalarımıza ne kadar saygı ve sevgi göstersek azdır. Üzerimizde büyük hakkı ve emeği olan babalarımızın rızasını kazanmak, gönlünü hoş tutmak, her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır.

Varlık sebebimiz olan tüm babalarımızın babalar gününü kutlarım.” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber