AK Parti Teşkilatı Muhtarlar ile birlikte iftar etti

AK Parti Teşkilatı Muhtarlar ile birlikte iftar etti

Karaman’da dün akşam Muhtarlar Derneği tarafından iftar yemeği organize edildi.

Karaman’da dün akşam muhtarlar derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Karaman Valisi Fahri Meral, Jandarma Komutanı İlhan Şen, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk ve AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay katıldı.

İftar programı öncesi muhtarlarla selamlaşıp tanışan Hüseyin Mutlu ile muhtarlar arasında samimi diyaloglar yaşandı.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay;
“Başı rahmet,  ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş ayı olan, 11 ayın sultanı, mübarek ramazan ayında, Muhtarlar Derneğimizce geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda 4.cüsünü düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılmanızdan dolayı, şahsım derneğim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Derneğimize dün olduğu gibi, bugün de maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanım Sayın Ertuğrul Çalışkana şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

basliksiz-1-234.jpg

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise konuşmasında;
“Zorlu bir süreci ülkemiz inşallah önümüzdeki günlerde hayırla huzurla tamamlayacak. Artık güçlenen büyüyen gelişen söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülkenin bizleri de evlatları çocukları olmanın mutluluğunu huzurunu yaşıyoruz.

Karamanımızı inşallah mevcut konumunun çok daha ötelerine önümüzdeki yıllarda gülerde kendisini huzur içinde taşıyacaktır.

Ülkemiz hızla büyüyor, gelişiyor. Ülkemiz özellikle son 10 yılda 3,5 kat büyüdü. Çok şükür ülkemizin özellikle gelişmesinde büyümesinde temel taşı olan büyüme alt yapıları ile de büyük bir hamleyi duble yollarla, demir yollarıyla, hava taşımasıyla, hava alanlarıyla, köprülerle birçok hizmetle ülkemiz taçlandırdı.” Dedi.

İftar yemek programı yapılan duanın ardından son buldu.

AK Parti Teşkilatı Muhtarlar ile birlikte iftar etti

AK Parti Teşkilatı Muhtarlar ile birlikte iftar etti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber