Ak Parti Teşkilatından Esnaf Ziyareti

Ak Parti Teşkilatından Esnaf Ziyareti

Ak Parti Karaman il teşkilatı tarafından yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapıldı.

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan bu haftaki programı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

''Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep  Tayyip  Erdoğan'ın başlatmış olduğu  “Gönül Seferberliği”  programı kapsamında Karaman AK Parti İl Teşkilatları olarak esnaf ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz.

Bu haftaki gönül seferimizde  Mut Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımız ile bir araya geldik. Merkez İlçe Başkanımız Feyzullah Tunç, Belediye Meclis Üyemiz Mükremin Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızın istek ve dileklerini dinleyerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk.

Bir diğer gönül durağımız, üretiminden ticaretine, tarladan soframıza kadar uzanan buğdayı ve hububatı konuştuğumuz  Buğday  Pazarı  esnaflarımızdı.  Esnaflarımız ile  hasbihal edip  Cumhurbaşkanımız  Sayın  Recep  Tayyip  Erdoğan'ın selamını ileterek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik.

Gönül duraklarımızdan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde ahırı ve 19 küçükbaş hayvanı yanan Göztepe Köyünde ikamet eden Mustafa Kalay Bey idi. Yaşanan üzücü hadiseyi  Merkez İlçe Başkanımız  Feyzullah Tunç  ve  yönetim kurulu üyelerimiz  ile  birlikte yerinde görüp Mustafa Kalay beye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.'' Dedi.

31_08_2020-bugday-pazar-esnafi-ziyaret-5.jpeg31_08_2020-goztepe-koyu-ahir-yangini-gecmis-olsun-ziyareti-mustafa-kalay-7.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber