AK Parti'de Kurban Bayramı ve 18.Yıl Kutlamaları

AK Parti'de Kurban Bayramı ve 18.Yıl Kutlamaları

AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, parti il binasında düzenlenen programda, geçen bir yıl içerisinde iki seçim atlattıklarını hatırlattı. 

Vatandaşlarla iç içe olmak, onları anlamak ve onlar için çalışmanın önemli hedefleri arasında olduğunu ifade eden Çağlayan, şunları söyledi:

"Bu seçimler sebebiyle 17 yıldır iktidarda olan partimizi ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme adına ülkemize gerek ekonomik gerek siyasi olarak var gücüyle saldıranlar için bu seçim son umuttu. 2023 yılına varmadan önce zaafa uğratmak adına ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Elhamdülillah ki, milletimizin takdiri ile bu seçimlerden de birinci parti olarak çıktık. Seçim bittiği günün ertesi günü diğer seçim çalışması başlar bizim teşkilatçılık anlayışımız budur." 

Programa, AK Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker ile bazı partililer de katıldı.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Selman, mesajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2001'de siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti'nin yaptığı reformlar ve seçim başarılarıyla hep anılacağını kaydetti.

AK Parti'nin millete hizmet yolunda 18 yılı geride bıraktığı ifade eden Eser, vatanını seven insanların aklından ve vicdanından doğduğunu dile getirdi. 

Selman, mesajında, "Hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını da millet dokumuştur. AK Parti'nin başarılarındaki bereket yine bu aziz millete aittir. 'Halka hizmet, hakka hizmettir.' şiarıyla yola çıktığımız dava arkadaşlarımızla milletin efendisi değil, hizmetçisi olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kuruluş yıl dönümümüz partimizi dev hizmetlerle, reformlarla bugüne taşıyan dava arkadaşlarımıza ve milletimize kutlu olsun." ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulduğunu, Türk siyaset sahnesine "güneş gibi" doğduğunu belirterek partisinin Türkiye'nin umudu olduğunu kaydetti. 

Girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Parti'nin ilkeli ve dürüst politika anlayışıyla yaptığı büyük hizmetler ile çok kısa zamanda ülkenin kaderini değiştirdiğini ifade eden Şeker, şunları ifade etti:

"Ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde AK Parti'nin kuruluşu ve iktidarıyla ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına çok önemli gelişmeler yaşanmıştır. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yola çıkan Ak kadrolar iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama ve demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde çok önemli projeleri hayata geçirmiştir."

Şeker, teşkilat olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla yürüyeceklerini aktardı. 

20190813_2_37751845_46774979_web.jpg20190813_2_37751845_46774981_web.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber