AK Parti’den Odalara Ziyaret Trafiği

AK Parti’den Odalara Ziyaret Trafiği

24 Haziran seçimi öncesi AK Parti teşkilatının çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karaman’da dün gerçekleştirilen ziyaretlerin ilkinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ni ziyaret eden AK Parti heyeti Birlik Başkanı Bayram Uysal ve oda başkanları ile bir araya geldiler.

Esnafın ekonomiye katkısının ve problemlerinin konuşulduğu ziyarete AK Parti İl Teşkilatının yanı sıra, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu Katıldılar.

Ziyaret oda başkanları ile toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

basliksiz-3-022.jpg

Bu ziyaretin ardından Muhtarlar Odası’na geçen heyet Başkan Ali Öngay ile bir araya gelerek muhtarların hakları ve mahallelerde karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundular

Günün öğleden sonraki ilk ziyareti ise Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’na yapıldı. AK Parti heyetini Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Alkan, Meclis Başkanı Ahmet Çelik karşıladı.

Oda yönetiminden isimlerinde yer aldığı ziyarette ekonomi konuşuldu.

Günün son oda ziyaretinde ise Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaret edildi. Başkan Cemalettin Canuylasi ve oda yöneticileri ile camianın sorunları ve AK Parti hükümetinin çözüm önerileri konuşuldu.

 

AK Parti Karaman Seçim Çalışmaları

AK Parti Karaman Seçim Çalışmaları

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber