AK Partili Gençler Cumhurbaşkanı İle Mutlu Oldular

AK Partili Gençler Cumhurbaşkanı İle Mutlu Oldular

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Cumhurbaşkanını "İlle de Sen" şarkısıyla karşıladı.

8 Ocak 2022 tarihinde Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan diğer projelerin açılış töreni için Karaman'a teşrif eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında Gençlik Kolları'nın hazırlamış olduğu sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girer girmez Azer Bülbül'ün "İlle de Sen" şarkısıyla karşılandı.

Bu sürpriz karşısında Cumhurbaşkanı'nın gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı. Alkışlarla gençlere eşlik eden, "Gözlerinin ışıltısı yüreğimi ısıtan sevgili gençler." ifadesini kullanarak memnuniyetini dile getiren Erdoğan'ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

Yaptıkları sürpriz ve pankart çalışmalarıyla, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları salondan ve Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'dan tam not aldı.

whatsapp-image-2022-01-09-at-14-15-57.jpeg

whatsapp-image-2022-01-09-at-14-05-26.jpeg

whatsapp-image-2022-01-09-at-14-05-26-2.jpeg

whatsapp-image-2022-01-09-at-14-05-26-1.jpeg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber