AK Partili Kadınların Kapı Kapı Seçim Mesaisi

AK Partili Kadınların Kapı Kapı Seçim Mesaisi

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları üyeleri, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi tempoyu giderek arttırdı. 24 Haziran 2018 seçimleri öncesi gece gündüz demeden harıl harıl çalışıyorlar.

Mahallelerde girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan AK Kadınlar, ziyaretleri ile mahalleleri karış karış gezmeye ve vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında gruplar halinde vatandaşlara ulaşan AK Kadınlar, her kapıyı çalıyor,  esnafı ziyaret ediyor ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.

Gündüzleri çat kapılar, Hasta ve Yaşlı ziyaretleri gerçekleştirmenin yanında, akşamları da Ramazan ayı farklı mahallelerinde fakir ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret edip iftar sofrasında bir araya geliyor.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ;

24 Haziran seçimlerine var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız seçime kadar sahada olacağız. AK Parti bayrağımızı Karaman’da dalgalandırmaya devam edeceğiz. 24 Haziran akşamı tek bayrak, tek millet ve tek devlet olarak yolumuza devam edeceğiz. Vakit artık Karaman vaktidir. Vakit artık Türkiye vaktidir. Hedef 24 Haziran'da Karaman'da en yüksek oyu almaktır.

Yatırımların devam etmesi, Türkiye'nin dünya devleti olması, mazlumların yüzünün gülmesi, mağdurların huzura ermesi için 'Devam' diyoruz. Biz, AK kadınlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam.” dedi.

kadinlar-(3).jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber