AK Partili Vekil Taşeli Bölgesinde

AK Partili Vekil Taşeli Bölgesinde

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser Başyayla ve Sarıveliler İlçelerine çıkarma yaptı.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Sarıveliler ve  Başyayla  ilçelerini ziyaret etti. Çalışmaları yerinde  inceleyen  Milletvekili  Eser, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan  Eser ,  Perşembe   gününü Sarıveliler ve Başyayla  ilçelerine  ayırdı. Milletvekili Eser’in ziyaretleri kapsamında ilk durağı   AKPARTİ  Sarıveliler  İlçe Teşkilatı  oldu. Burada Parti teşkilatıyla  buluşan  Eser  Partililer ile istişarelerde bulunduktan sonra Sarıveliler Esnafı  ve halkın arasına karışıp onların derdini dinledi.
Başyayla İlçesine yaptığı ziyarette ise Belediye Başkanı Ahmet İpek ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı ile ilk önce esnaf ziyaretlerinde bulundu, hayırlı işler diledi. 


Eser yaptığı açıklamada;  İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz.
 

AK Partili Vekil Taşeli Bölgesinde

AK Partili Vekil Taşeli Bölgesinde

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber