Akademisyenler Üniversite Personeli İçin Maske Üretiyor

Akademisyenler Üniversite Personeli İçin Maske Üretiyor

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görevli akademisyenler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında üniversite personelinin ihtiyacını karşılamak üzere 3100 maske üretecek.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Hamide Tuba Kızılkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Sakarya ile Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğretim Görevlisi Ayşe Gül Gökkaya Tüysüz, üniversite personellerinin kullanımına sunmak için evlerinde maske üretiyor.

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumundan yarı mamul ürün halinde alınan üç katlı tek kullanımlık maskelerin, kenar dikiş ve lastik tutturma işlemlerini gerçekleştiren öğretim elemanları, tamamlanan maskeleri sterilize bir şekilde personelin kullanımına sunacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğretim elemanlarının önemli bir ihtiyacı karşılama çabasıyla güzel bir işe imza attıklarını belirterek, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan'a ve emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Akademisyenler Üniversite Personeli İçin Maske Üretiyor

Akademisyenler Üniversite Personeli İçin Maske Üretiyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber