Akademisyenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Akademisyenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Şuurlu Öğretmenler Derneği Karaman Şubesi tarafından düzenlenecek olan 7. Uluslararası Eğitim Konferansı’na konuşmacı olarak katılacak akademisyenler, konferans öncesi İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan’ı ziyaret etti.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Karaman Şubesi tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans Salonunda gerçekleştirilecek “7. Uluslararası Eğitim Konferansı”na konuşmacı olarak katılacak akademisyenler anlatacakları konulara ilişkin İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan’a bilgi verdi.
Karaman ÖĞ-Der Şube Başkanı Mehmet Karakaş konferansa ilişkin olarak, “Karaman halkı ile buluşacak akademisyenlerden Aligarh Muslim Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Arshi Khan “Sosyal Medya ve Eğitimi Etkisi” konusunda, Necmettin Erbakan Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhiddin Okumuşlar “Öğretmen Eğitimi”  hakkında ve son olarak Düzce Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. William Davud’da “Okul öncesi Eğitim” konusunda konferanslar verecekler” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Vekili Nurettin Doğan da Karaman’daki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Akademisyenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Akademisyenlerden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber