Akçaşehir'de Mermer Ocağı İşinde Nihai Karar

Akçaşehir'de Mermer Ocağı İşinde Nihai Karar

Çevre ve Şehircilik Karaman İl Müdürlüğünden Akçaşehir'deki Mermer Ocağı Projesi için Nihai Karar Yayınlandı

Karaman İli, Merkez İlçesi, Akçeşehir Beldesi 201801312 Ruhsat ve (ER:3373472) nolu sahada AET Madencilik ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılması planlanan Mermer Ocağı projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği doğrultusunda, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenerek nihai kabul edildi.

ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesinde belirtilen "Komisyon tarafından incelenerek son şekli verilen ÇED Raporu, halkın görüş ve önerilerini almak üzere, Bakanlık ve/veya Valilik tarafından askıda ilan ve internet aracılığı ile on (10) takvim günü görüşe açılır. Bakanlıkça proje ile ilgili karar alma sürecinde bu görüşler de değerlendirilir. Bakanlık halktan gelen görüşler doğrultusunda, rapor içeriğinde gerekli eksikliklerin tamamlanmasını, ek çalışmalar yapılmasını ya da Komisyonun yeniden toplanmasını isteyebilir."denildi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber